Esittely

Tietoa meistä

Tietsikkari on lokakuussa 2016 perustettu Oululainen tietotekniikan ja elektroniikan huoltoyritys.

Yrityksessämme teitä palvelee pitkän linjan ammattilaiset. Asentajillamme on alan työkokemusta yli kahdenkymmenen vuoden ajalta, eikä mikään tietotekniikkaan liittyvä pulma ole vieras.

Huolto kotiin

Huollamme ja asennamme tietokoneet sekä oheislaitteet asiakkaidemme luona. Halutessasi saat tuotteet kotiinkuljetettuna sekä paikoilleen asennettuna. Meiltä saat myös etähuoltoa ja etätukea Windows 10 ja 11 tietokoneisiin. Voit varata ajan suoraan sivuiltamme.

Helppoa ja vaivatonta! Ei enää taistelua laitteiden asennusten kanssa, ammattitaitoinen asentaja hoitaa ne puolestasi! Tietsikkarin tekemistä kotikäynneistä saat kotitalousvähennyksen.

Yrityksille

Yrityspalveluihimme kuuluvat esimerkiksi tulostimet, verkot, palvelimet, verkkolevyt, kassat, valvontajärjetelmät, etätuki ja paljon muuta.
Kysy lisätietoa kaikista yrityspalveluistamme!

Kumppanit

Kumppaneihimme kuuluu useita yrityksiä Oulun seudulla. Laitteiden hankinnoissa voitte kääntyä yhteistyökumppaneidemme puoleen.

Autot kunnostaa JR-Autocenter.
Laskutuksen hoitaa Omapaja.
Tietokoneet ja lisälaitteet myy Taitonetti.
Elektroniikkahuolloissa auttaa Oulun Huoltotalo.
Kilometrit laskee MaxTech.
Puhelimet, tabletit ja tulostimet korjaa Teleman Service.
Applen laitteissa auttaa iHelp.

Järkevä hinnoittelu

Pyrimme opastamaan asiakkaitamme laitehankinnoissa ja ongelmissa, ajattelemme aina asiakkaan etua. Palveluissamme et maksa turhasta!


Hidasteleeko koneesi tai se ei käynnisty ollenkaan?
Ota yhteyttä niin etsitään ratkaisu ongelmaasi.